COD GALBEN de vânt, prelungit în Bucureşti şi 16 judeţe

Codul galben de vânt a fost prelungit pentru seara zilei de sâmbătă în Capitală, Ilfov şi alte 15 judeţe, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

2871 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt, prelungit în Bucureşti şi 16 judeţe

COD GALBEN de vânt în şapte judeţe din ţară

În zonele vizate, vântul are intensificări, la rafală, de peste 50 km/h, iar în zonele montane poate depăşi 80 km/h.

Capitala şi judeţele Ilfov, Giurgiu şi Dâmboviţa sunt sub cod galben până la ora 24.00, iar Constanţa şi Tulcea, până la 23.00.

O altă atenţionare vizează, până la 22.00, judeţele Dolj, Olt şi jumătatea sudică din Vâlcea.

În Caraş-Severin, atenţionarea este valabilă până la 21.00, iar în Mureş, Braşov şi Covasna, până la 20.30.

Judeţele Teleorman, Argeş, Buzău şi Brăila sunt sub cod galben până la 20.30.

ANM a emis vineri o informare potrivit căreia vremea se răceşte accentuat sâmbătă, va ploua în aproape toată ţara şi se vor înregistra intensificări ale vântului, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Informarea este valabilă până duminică la ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici