COD PORTOCALIU de ninsoare în vigoare: Care este situaţia drumurilor/ Traficul feroviar pe magistrala Braşov - Târgu Mureş, reluat

Autorităţile monitorizează situaţia circulaţiei pe drumurile din judeţele aflate sub atenţionare cod portocaliu de ninsori, până la această oră nefiind sesizate probleme de fluenţă a traficului, potrivit Poliţiei Române.

2401 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de ninsoare în vigoare: Care este situaţia drumurilor/ Traficul feroviar pe magistrala Braşov - Târgu Mureş, reluat

COD PORTOCALIU de ninsoare în vigoare: Nu sunt semnalate probleme în trafic

UPDATE ora 12.48 - Harghita: Copaci căzuţi pe drum şi peste 1.500 de familii fără curent din cauza ninsorii şi vântului

Peste 1.500 de gospodării din judeţul Harghita au rămas, marţi, fără energie electrică, iar doi copaci blochează un drum judeţean, după ce au fost doborâţi de ninsori şi vântul puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Drumul Judeţean 138 este blocat după ce doi copaci au fost doborâţi de vânt şi ninsori. Echipaje ale ISU Harghita sunt în teren pentru înlăturarea arborilor căzuţi.

Judeţul Harghita este sub avertizare cod galben de ninsori şi vânt.

Poliţia Română a transmis, marţi dimineaţa, că în judeţele aflate sub avertizarea meteorologică (cod galben şi portocaliu) nu sunt semnalate probleme de fluenţă şi nu sunt instituite restricţii de viteză sau de tonaj.

În ceea ce priveşte judeţul Prahova, pe DN1A Cheia – Braşov, pe suprafaţa carosabilă este un strat subţire de zăpadă, de circa un centimetru, şi se acţionază cu patru utilaje.

Traficul feroviar pe magistrala de cale ferată 400 Braşov - Târgu Mureş a fost reluat după ce a fost întrerupt din cauza unui copac căzut pe linia de cale ferată.

De luni seara, judeţele Braşov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş sunt sub atenţionare cod portocaliu de ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă şi intensificări ale vântului la munte.

Potrivit ANM, în zona de munte a celor şapte judeţe, va ninge abundent, se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări temporare cu rafale de 55-70 km/h spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii. Codul portocaliu expiră marţi, la ora 16.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici