Codruţ Olaru, procuror CSM şi fost şef DIICOT, nu şi-a plagiat lucrarea de doctorat. Teza a fost coordonată de Tudorel Toader

  • Codruţ Olaru, procuror CSM, nu şi-a plagiat lucrarea de doctorat
  • Decizia a fost dată de CNATDCU luna aceasta şi a fost luată cu 31 de voturi „pentru” şi 5 abţineri
  • Lucrarea „Particularităţile crimei organizate în România” a fost susţinută de Codruţ Olaru la Iaşi, iar coordonator a fost Tudorel Toader
623 afișări
Imaginea articolului Codruţ Olaru, procuror CSM şi fost şef DIICOT, nu şi-a plagiat lucrarea de doctorat. Teza a fost coordonată de Tudorel Toader

Codruţ Olaru, procuror CSM şi fost şef DIICOT, nu şi-a plagiat lucrarea de doctorat

Procurorul Codruţ Olaru, membru CSM şi fost şef al DIICOT nu a plagiat lucrarea de doctorat. Este concluzia specialiştilor de la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare.

Decizia, emisă la începutul acestei luni este surprinzătoare în condiţiile în care, anul trecut, au fost voci care au cerut eliminarea din CSM a lui Codruţ Olaru pe motiv că lucrarea sa „Particularităţile crimei organizate în România” prezintă „un plagiat multiplu”.

Lucrarea a fost susţinută în 2013 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, iar coordonatorul a fost fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader.

CNATDCU a luat decizia în privinţa lui Codruţ Olaru cu 31 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” şi 5 abţineri. Codruţ Olaru, în prezent procuror CSM, a fost şef al DIICOT şi adjunct al Parchetului General.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici