Comisarul european pentru afaceri interne: Mulţumesc, România

Comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, a mulţumit, luni, la Suceava, României şi poporului român pentru implicarea în preluarea cetăţenilor ucraineni care fug din calea războiului.

3418 afișări
Imaginea articolului Comisarul european pentru afaceri interne: Mulţumesc, România

„Cel mai important mesaj pe care vreau să îl transmit este: Mulţumesc, România! Este foarte important pentru mine să mă aflu în România în aceste vremuri extrem de dificile, în care vedem cum războiul reapare în Europa. Am văzut cu ochii mei dovezi de solidaritate: cetăţenii români de pe întreg teritoriul ţării, societatea civilă şi autorităţile române urează bun venit refugiaţilor ucraineni care vor să scape din calea războiului”, a spus la Suceava Ylva Johansson.

Comisarul european a anunţat că Uniunea Europeană este pregătită să acorde sprijin şi a anunţat lansarea unei platforme pentru sprijinirea populaţiei din Ucraina, dar şi a ţărilor învecinate.

„Am vrut să vin să văd cu ochii mei ceea ce se întâmplă, să discut cu oamenii de aici, cu migranţii, şi să înţeleg exact ce se întâmplă. Mă bucur să văd care este nivelul de implicare şi hotărâre în acţiune, dar în acelaşi timp văd că există suficiente motive pentru care UE să se implice în sprijinirea cu fonduri şi alte resurse”, a mai spus comisarul european.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici