Video Constantin Necula, preot: “Medicii şi asistentele din România au fost principalii colaboratori ai prezenţei lui Dumnezeu în spital”

Radiografie incredibilă a României în vreme de coronavirus, făcută de părintele Constantin Necula.

742 afișări

În cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Marius Tucă Show, duhovnicul a vorbit despre starea poporului român şi importanţa credinţei în aceste vremuri de grea încercare pentru omenire. Acesta i-a mustrat pe unii dintre politicieni şi spune că aceştia ar trebuie să comunice mult mai bine cu cei care le dau girul de a conduce ţara.

"Cine vrea sa fie parlamentar trebui ca măcar limba română să o cunoască. Să aibă pe masa câteva discursuri politice majore. Să nu îşi mai bată joc de cultura poporului român. România trebuie să aibă un plan realist pentru a putea merge mai departe. Sentimentul meu a fost că ne-am aflat într-un laborator. Tot ce ni s-a cerut a fost greu făcubil. A fost perioada aceea în care nu am avut măşti. Sunt lucruri pe care le poţi face şi altele pe care nu le poţi face. Explică logic, adu argumente, dar unitar. Unul singur să vorbească despre măşti, cel care e de meserie , Unul despre virus unul singur despre intervenţii, dar cel care este de meserie.  România e zguduită economic de aceiaşi oameni care au înrobit-o economic. Oamenii care au vândut proprietăţile statului şi au batjocorit bogăţiile ţării au fost primii care au apelat la tot felul de tertipuri administrative care i-au trimis pe oameni în deznădejde Îmi pare rău că n-am avut un minister al protejării angajaţilor şi oamenilor de abuzurile pe care inclusiv legea le îngăduie. Perioada asta ne-a învăţat că  mai e mult de lucru la legi", a precizat duhovnicul.

Preotul Constantin Necula a vorbit şi despre sistemul medical. Acesta a subliniat că doctorii şi asistentele au fost trimişii lui Dumnezeu în spitale şi că au vegheat în permanenţă la căpătiul bolnavilor. Părintele a taxat însă corupţia şi spune că lipsa de personal se datorează intervenţiilor făcute de politicienii care au angajat pe pile oameni incompetenţi în funcţii importante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici