Contabila unei şcoli din Capitală a murit după ce a făcut infarct în timpul unor percheziţii

Contabila de la şcoala nr.96 din Capitală a făcut infract şi a murit ulterior la spital, miercuri, după ce asistase la percheziţii făcute de procurori ai Parchetului Bucureşti la unitatea de învăţământ, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

6653 afișări
Imaginea articolului Contabila unei şcoli din Capitală a murit după ce a făcut infarct în timpul unor percheziţii

Contabila unei şcoli din Capitală a murit după ce a făcut infarct în timpul unor percheziţii (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, miercuri dimineaţă, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au mers pentru a face verificări şi pentru a ridica documente de la Şcoala nr. 96 din Capitală.

La controlul procurorilor a fost prezentă şi contabila unităţii de învăţământ care, în timp ce asista la verificări, a început să se simtă rău. La faţa locului s-a solicitat imediat o ambulanţă iar femeia a fost transportată la un spital de urgenţă, unde a decedat.

“Doamna contabil avea probleme medicale vechi, era cardiacă. La spital au pierdut-o”, a declarat o angajată a unităţii de învăţământ pentru MEDIAFAX.

Sursele judiciare precizează că verificările de la Şcoala nr.96 au fost făcute în cadrul unui dosar în care se cercetează activitatea celor de la Direcţia de Tineret şi Sport a Municipiului Bucureşti, cazul fiind în fază de început.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici