Video Craiova: Tânăr la spital după ce a fost atacat pe stradă de mai mulţi bărbaţi - VIDEO

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital miercuri seara, după ce a fost atacat în plină stradă de mai mulţi bărbaţi, la Craiova. Victima se află în stare stabilă, la spitalul din Craiova, iar agresorii au fost identificaţi şi poliţiştii urmează să ia măsuri împotriva lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

465 afișări

Alin Topor, de 22 de ani din Craiova se plimba cu prietena lui miercuri seara pe o stradă din cartierul craiovean Craioviţa Nouă atunci când a fost atacat de un grup de mai mulţi tineri. Agresorii s-au năpustit asupra bărbatului chiar în faţa unei terase din oraş, iar camerele de supraveghere ale localului au surprins întreaga scenă.

Imaginile surprind un grup de tineri care aleargă pe stradă şi apoi se lovesc reciproc. Atunci când clienţii localului respectiv ies în stradă să vadă despre ce este vorba, agresorii se retrag rapid. Mama bărbatului lovit a observat totul de la balcon, dar şi-a dat seama că acesta este este implicat abia când a ajuns în stradă şi l-a văzut lovit.

”Erau doi tineri de etnie, mari, tatuaţi, vorbeau urât la telefon, erau şi cu o fată blondă, cu pantaloni scurţi, de blugi. Fiul meu era mai în faţă, cu prietena, dar nu am văzut de un pom. Am văzut doar atât – că au vrut să dea mâna, dar, de fapt, ei probabil au dat cu pumnul. Fiul meu a fugit în stradă – puteau să-l lovească maşinile – ei au fugit după el, au oprit maşinile, l-au prins şi l-au aruncat într-o grădină şi l-au tăiat pe faţă, are buza inferioară taiată cu un cuţit şi e tăiat pe obraz, are mâna stângă dislocată din umăr şi e lovit cu pumnalul în cap”, a povestit Victoria Topor.

Motivul pentru care a avut loc altercaţia ar fi o dispută mai veche între prietena bărbatului şi o altă fată, care, de această dată, a venit împreună cu fraţii ei să îşi regleze conturile. Deşi mama bărbatului lovit a susţinut că acesta a fost tăiat cu un cuţit, poliţiştii fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, întrucât, în urma spitalizării tânărului, acesta nu prezintă nicio plagă înjunghiată.

“Poliţiştii Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi că în jurul străzilor Constantin Brâncoveanu cu George Enescu a avut loc o altercaţie. În urma altercaţiei, un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital pentru investigaţii medicale. Se pare că altercaţia ar fi pornit de la un conflict între două fete, iar în alteracaţie a fost implicat amicul uneia şi doi fraţi ai celeilalte, iar tânărul de 22 de ani ar fi fost împins şi ar fi căzut înt-un gard viu prevăzut cu o plasă metalică, de unde ar fi provenit leziunile. Poliţiştii fac cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc acest evenimet şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale şi dacă tânărul va depune plângere, se va face încadrarea juridică a faptei şi se vor lua măsurile legale în consecinţă” a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici