Video Crima abominabilă din Prahova. Tânărul suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani şi-a recunoscut fapta imediat după ce a fost prins | FOTO

Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de poliţişti după ce a fost dat în consemn la frontieră iar poza lui a fost distribuită la toate secţiile de poliţie din judeţ, susţin surse din apropierea anchetei.

11681 afișări

UPDATE Prahova: Tânărul suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei de 17 ani şi-a recunoscut fapta

Tânărul de 21 de ani din Prahova, suspectul principal al crimei din Şotrile, şi-a recunoscut fapta imediat după ce a fost prins. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a fi dispuse măsuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul de 21 de ani a fost prins, având în vedere „psihologia criminalului” şi anume că autorul se întoarce la locul faptei.

Suspectul principal în cazul crimei din Şotrile a fost descoperit lângă locuinţa în care este bănuit că omorât-o pe iubita sa, fiind ascuns în tufişuri. Nu a stat acolo tot timpul, ci s-a plimbat.

Acesta a recunoscut fapta şi spune că a recurs la acest gest întrucât „tânăra l-a îmbolnăvit”.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a fi dispuse măsurile preventive care se impun.

UPDATE Surse: Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei de 17 ani a fost prins

Tânărul de 21 de ani, din comuna Şotrile, judeţul Prahova, suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani, a fost prins, duminică, de poliţişti după ce a fost căutat aproape 24 de ore de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Potrivit unor surse din apropierea anchetei, bărbatul a fost găsit în zona locuinţei, ascuns în tufişuri.

O tânără de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, cu gâtul tăiat, într-o casă din satul Rudari, judeţul Prahova, principalul suspect fiind iubitul ei, care a fugit şi şi a fost căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari.


Tânărul de 21 de ani, din comuna Şotrile suspectat, judeţul Prahova, suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani, a fost dat în consemn la frontieră şi este căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari. 

Zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari continuă, duminică, să-l caute pe tânărul bănuit că este autorul crimei din Şotrile, unde o tânără în vârstă de 17 ani a fost găsită cu gâtul tăiat, în casa iubitului ei.

Poliţiştii l-au dat pe tânăr în consemn la frontieră, poza şi semnalmentele lui au fost trimise la toate secţiile de poliţie din Prahova, iar cetăţenii sunt rugaţi să sune la 112 dacă au informaţii despre el.

„Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotrile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate să apeleze 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, au declarat reprezentanţii IPJ Prahova.

Sursa FOTO: IPJ Prahova

O tânără de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, cu gâtul tăiat, într-o casă din satul Rudari, judeţul Prahova, principalul suspect fiind iubitul său care este de negăsit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că o tânără în vârstă de 17 ani a fost găsită, moartă, într-o casă din comuna Şotrile, sat Rudari. Fata avea gâtul tăiat.

Principalul suspect este chiar iubitul ei, de 20 de ani, care a fugit şi este deocamdată de negăsit, iar pentru căutarea lui s-au format mai multe echipe care folosesc inclusiv câini de urmă.

Crima a avut loc în locuinţa tânărului iar cadavrl fetei a fost descoperit de bunica acestuia.

Sursele citate au mai precizat că, în luna mai, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat după ce a încercat să-şi taie iubită, tot cu un cuţit, însă atunci s-a emis doar un ordin de protecţie, iar ulterior cei doi s-au împăcat.

Taguri:
crima,
tânăr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici