Crimă oribilă: Tânăr mort după ce a fost înjunghiat de un adolescent. Agresorul, audiat

Un tânăr în vârstă de 19 ani a murit, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de un adolescent de 15 ani, în urma unui scandal izbucnit între cei doi pe fondul consumului de alcool. Agresorul este audiat de anchetatori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1653 afișări
Imaginea articolului Crimă oribilă: Tânăr mort după ce a fost înjunghiat de un adolescent. Agresorul, audiat

Crimă oribilă: Tânăr mort după ce a fost înjunghiat de un adolescent. Agresorul, audiat

Surse judiciare au declarat, sâmbătă dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi tineri au participat la o petrecere, în localitatea Chiraftei, unde au consumat alcool. Între ei a izbucnit un scandal, din cauza unor probleme mai vechi, iar la un moment dat, adolescentul în vârstă de 15 ani l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani.

Din cauza rănilor suferite, victima a murit.

„Se pare că erau beţi, s-au bătut, un tânăr de 15 ani a lovit cu cuţitul de mai multe ori. Victima, un băiat de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori, avea lovituri de cuţit în spate, în gât. Echipajul de la salvare l-a găsit mort pe tânăr, nu a mai avut ce să-i facă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, băiatul de 15 ani fiind cercetat pentru omor. La ora transmiterii acestein ştiri, agresorul şi martorii sunt audiaţi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici