Cruzime fără margini: Doi copii au fost sechestraţi şi înfometaţi pentru a o determina pe mama lor să se prostitueze

Doi copii au fost sechestraţi şi înfometaţi pentru a o determina pe mamă să se prostitueze, magistraţii arădeni arestând-o pe femeia implicată în traficarea mamei în bordeluri din Arad şi Baia Mare, dar şi în Olanda, informează marţi DIICOT.

1819 afișări
Imaginea articolului Cruzime fără margini: Doi copii au fost sechestraţi şi înfometaţi pentru a o determina pe mama lor să se prostitueze

Cruzime fără margini: Doi copii au fost sechestraţi şi înfometaţi pentru a o determina pe mama lor să se prostitueze (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatei Luminiţa Mirela Rădulescu, pentru trafic de persoane şi lipsire de libertate în mod ilegal.

În perioada ianuarie 2008 - decembrie 2010, inculpata Luminiţa Mirela Rădulescu, împreună cu alte persoane, prin ameninţare şi violenţă, au obţinut sume considerabile de bani, din exploatarea sexuală a părţii vătămate I.M.C., prin obligarea acesteia la practicarea prostituţiei în ţară, pe raza municipiilor Arad şi Baia Mare şi în străinătate - Olanda.

Victima a fost deposedată de actele de identitate, a primit constant ameninţări cu moartea şi a fost în mod repetat supusă unor violenţe fizice şi psihice.

În scopul constrângerii părţii vătămate de a accepta practicarea prostituţiei în folosul Luminiţei Rădulescu, aceasta i-a lipsit de libertate pe cei doi copii minori ai victimei, în vârstă de 5 şi respectiv 8 ani, copiii fiind supuşi unor suferinţe fizice, fără a li se asigura hrana, igiena şi o relaţie interfamilială corespunzătoare.

La propunerea procurorilor DIICOT, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru 29 de zile.

Cercetările în cauză au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul SCCO Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici