Cutremurul din Vrancea, reevaluat la 4,7 pe scara Richter

Cutremurul care s-a produs, vineri seara, în judeţul Vrancea, a fost reevaluat de Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului de la 4,5 la 4,7 pe scara Richter.

44776 afișări
Imaginea articolului Cutremurul din Vrancea, reevaluat la 4,7 pe scara Richter

Cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs în judeţul Vrancea

Potrivit informării INCDFP, seismul s-a produs la adâncimea de 120.6 km, în apropierea oraşelor: Odobeşti(34km), Panciu(41km), Râmnicu Sărat(47km), Focşani(47km), Oneşti(52km).

Iniţial, instituţia anunţa că seismul a fost înregistrat la o adâncime de 140 kilometri, fiind resimţit în apropierea oraşelor Odobeşti(37km), Panciu(42km), Oneşti(47km), Focşani(51km), Tîrgu Ocna(52km),

Seismul a fost înregistrat la ora 23:02, în judetul Vrancea.

ŞTIRE INIŢIALĂ Cutremur cu magnitudinea 4,5 pe Richter în judeţul Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 4,5 pe scara Richter s-a produs, vineri seara, în zona seismică Vrancea, fiind înregistrat la o adâncime de 140 kilometri, anunţă Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Seismul a fost înregistrat la ora 23:02, în judetul Vrancea.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Odobeşti(37km), Panciu(42km), Oneşti(47km), Focşani(51km), Tîrgu Ocna(52km), anunţă Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici