Dacă te-ai plictisit de yoga, te poţi relaxa cu ajutorul sesiunilor de access bars

  • Lorena Vlaşin este cel mai tânăr facilitator de access din lume
  • O sesiune de access bars costă 300 lei
  • Sesiunile de access bars se pot ţine şi on-line cu minim două persoane
1228 afișări
Imaginea articolului Dacă te-ai plictisit de yoga, te poţi relaxa cu ajutorul sesiunilor de access bars

Dacă mersul la yoga sau la psiholog ţi se par deja demodate, poţi merge la o sesiune de access bars pentru a te relaxa. Access Bars reprezintă o tehnică de eliberare a stresului ce te ajută să trăieşti mai mult în prezent şi să te regăseşti.

Lorena Vlaşin are 19 ani şi este cel mai tânăr terapeut de access din lume. În urmă cu doi ani a găsit un curs de terapie pe internet şi s-a gândit că este inedit să înveţe şi ea.

Cursurile de perfecţionare le-a absolvit în Costa Rica, pentru că există doar trei astfel de centre în toată lumea. Acum, Lorena, ţine cursuri şi şedinţe de access în Turcia, Rusia, Irlanda, Islanda, Franţa, Italia şi în toată ţara.

„Dacă n-aş fi aflat despre access până acum, dar aş auzi că uite, există asta, sincer aş da toţi banii din lume ca să am instrumentele astea şi ca cineva să-mi facă bars măcar săptămânal”, spune Lorena Vlaşin.

Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse uşor, încep să elibereze limitările pe care le ai legate de diferite aspecte ale vieţii.

De ce se numesc bars ? Pentru că sunt nişte bare de energie care trec prin capul tău. Există bare legate de conştientizare, control, corp, vindecare, sexualitate, bani, îmbătrânire, creativitate, pace, recunoştinţă etc.

„Practic, e despre a te recunoaşte tu pe tine, ce poţi să creezi în lume şi ce eşti”, explică Lorena.

Marius Andrei locuieşte în Bucureşti şi este IT-ist. A descoperit access bars-ul anul trecut, când considera că la 36 de ani trebuia să aibă o familie şi un copil, aşa cum au prietenii lui.

„Ceea ce-ţi oferă access bars, este posibilitatea să elimini judecata, judecata de sine şi să fii prezent în viaţa ta. Sunt mult mai receptiv şi mai atent la tot ce se întâmplă în jurul meu, până şi reflexele mi-au devenit mult mai bune”, povesteşte cursantul.

O şedinţă de access bars costă 300 lei, iar dacă vrei să devii terapeut trebuie să investeşti aproximativ 20.000 de euro în cariera ta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici