Daniel-Marian Dragne este noul şef al IGSU

Prim-adjunctul IGSU, Daniel-Marian Dragne, este noul şef al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, acesta fiind împuternicit în funcţie de ministrul Afacerilor Interne, după ce la propunerea lui Carmen Dan a încetat împuternicirea lui Ovidiu Vasilică.

5089 afișări
Imaginea articolului Daniel-Marian Dragne este noul şef al IGSU

Daniel-Marian Dragne este noul şef al IGSU

"La propunerea ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, începând cu data de 3 februarie a.c., prin decizie a primului ministru, domnului general maior Ovidiu Vasilică îi încetează împuternicirea exercitării atribuţiilor funcţiei de inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Decizia vine ca urmare a împlinirii termenului de un an, prevăzut de legislaţia specifică pentru care un ofiţer poate fi împuternicit să exercite atribuţiile unei funcţii. Începând cu data de 04 februarie a.c., prin decizie a primului ministru, a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul colonel Daniel-Marian Dragne", anunţă IGSU printr-un comunicat de presă.

Daniel-Marian Dragne deţine din anul 2014 funcţia de prim-adjunct al inspectorului general al IGSU, fiind absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „A.I.Cuza” din Bucureşti (promoţia 1999).

"Pe parcursul carierei militare a ocupat diferite funcţii de comandă în cadrul Facultăţii de Pompieri, funcţii de specialist în cadrul Statului Major al Comandamentului Pompierilor Militari, şef al structurii de control din inspectoratul general. Pe timpul exercitării funcţiei de prim-adjunct al inspectorului general, ofiţerul a reuşit integrarea structurilor operative şi preventive sub o coordonare unitară, aspect orientat spre eficientizarea acţiunilor şi misiunilor instituţionale", se precizează în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici