Video DECLARAŢIA ZILEI | Lider ALDE despre conducerea PSD Alba: Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăştia să conducă judeţul

„Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăştia să conducă judeţul, că ne-am dat dracu”, a spus vineri, într-o conferinţă de presă, despre şefii locali ai PSD, preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr. „Trebuie să meargă la ei să pupe mâna la şeful cel mare, să plece capul”, a adăugat liderul ALDE.

949 afișări

Supărarea preşedintelui ALDE Alba vine de la faptul că liderii PSD din judeţ ar fi refuzat dintotdeauna colaborarea, în ciuda protocoalelor încheiate la Bucureşti.

Ioan Lazăr a spus că social-democraţii au uitat încă de la început că sunt la guvernare cu ALDE şi îşi amintesc că sunt colegi doar când au nevoie de voturi.

„Vorbesc de Alba, nu ştiu ce să zic, au o problemă, cred că o fi vreo boală. Ei cred că totul li se cuvine numai lor, că fără ei judeţul ăsta se duce naibii, totul li se datorează numai lor, totul trebuie să treacă numai prin ei: şefi de instituţii, şefi de deconcentrate, trebuie să meargă la ei să pupe mâna la şeful cel mare, să plece capul, să vadă, să ştie şi ei cine este Lider Maximo. Eu vă spun aşa, din nou subliniez, în Alba, nu ştiu că nu cunosc activitatea celor din ţară şi celor de la Bucureşti: să ne ferească Dumnezeu să ajungem vreodată ca PSD Alba, cu liderii actuali, deci nu vorbesc de cei mici din PSD, vorbesc de conducerea PSD-ului, hai să dau şi nume, vorbesc de Dîrzu, vorbesc de Murg, mai au la învăţământ, acolo, pe doamna Dărămuş. Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăştia la putere în judeţul Alba, că ne-am dat dracu”, a declarat Ioan Lazăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici