Video Degustările de vin se mută pe internet în vremea pandemiei

  • Tot mai multe crame organizează degustări online
  • Este o metodă prin care podgoriile încearcă să supravieţiuască carantinei impuse de pandemia de coronavirus
  • Cramele sunt afectate de închiderea barurilor şi restaurantelor şi interzicerea evenimentelor publice
262 afișări

Izolarea la domiciliu nu înseamnă că nu mai poţi petrece timp de calitate alături de prieteni şi familie. De exemplu, vă puteţi întâlni virtual, la un pahar de vin. Tot mai multe crame şi  somelieri celebri organizează degustări online pentru a ridica moralul celor aflaţi în izolare.

Oamenii se pot bucura de un pahar de vin bun şi pot afla detalii inedite depre sortimentele preferate. Pentru producătorii de vin este o metodă prin care încearcă să păstreze legăturua cu clienţii şi să îşi sporească profitul, care ar putea avea de suferit după ce barururile şi restaurantele a fost închise de pandemia de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici