Doi angajaţi ai Primăriei Feteşti, cercetaţi după ce au primit bani să ponteze în fals zile de lucru

Doi angajaţi ai Primăriei Feteşti sunt cercetaţi deoarece ar fi primit bani de la mai multe persoane să ponteze zile de lucru nemuncite pentru beneficiari ai ajutorului social, transmite corespondentul MEDIAFAX.

166 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi ai Primăriei Feteşti, cercetaţi după ce au primit bani să ponteze în fals zile de lucru

Doi angajaţi ai Primăriei Feteşti, cercetaţi după ce au primit bani să ponteze în fals zile de lucru (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit DGA, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Ialomiţa fac cercetări în două dosare penale, dintre care unul iniţiat de ofiţerii S.J.A. Ialomiţa, care s-au sesizat din oficiu cu privire la o luare de mită de către doi lucrători în cadrul unui serviciu al Primăriei Municipiului Feteşti.

Astfel, marţi, M.I., funcţionar la Primăria Feteşti, a fost prins în timp ce primea bani de la o persoană pentru a-i ponta acesteia zile de muncă neefectuate în folosul comunităţii.

Faţă de M.I., procurorul a dispus măsura cercetării sub control judiciar.

Tot marţi au fost puse în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară efectuate la locuinţele celor doi angajaţi ai Primăriei Feteşti, precum şi la trei sedii unde aceştia lucrează.

Conform aceleiaşi surse, I.G. şi M.I., în calitate de angajaţi ai Primăriei Feteşti şi desemnaţi cu supravegherea modului de efectuare a zilelor de muncă de către beneficiarii ajutorului social, au primit, în perioada septembrie 2016 – ianuarie 2017, bani de la mai mulţi beneficiari pentru a fi pontaţi fără a presta zilele de muncă stabilite conform legii pentru ajutorul social primit.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici