Doi morţi şi doi răniţi într-un accident produs în judeţul Caraş-Severin

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, joi dimineaţa, pe DN68, la intrarea în localitatea Iaz din judeţul Caraş-Severin, după ce o autoutilitară s-a răsturnat peste două maşini parcate pe marginea drumului, în faţa cărora se aflau trei oameni, iar ulterior a lovit un alt autoturism.

1346 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi doi răniţi într-un accident produs în judeţul Caraş-Severin

Doi morţi şi doi răniţi într-un accident produs în judeţul Caraş-Severin

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, două persoane au murit după ce şoferul unei autoutilitare cu număr de Hunedoara, care nu a adaptat viteza într-o curbă, s-a răsturnat peste două maşini parcate pe marginea drumului, la intrarea în localitatea Iaz.

Potrivit sursei citate, în faţa autoturismelor parcate se aflau trei persoane, două dintre ele fiind lovite de autoutilitară, iar una a decedat pe loc. În urma impactului violent, autoutilitara a fost proiectată pe partea carosabilă şi a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Şoferul maşinii a rămas încărcerat, iar ulterior a murit.

Celelalte două persoane aflate în faţa maşinilor parcate au fost rănite, dar sunt în afara oricărui pericol, fiind transportate la spitalul din Caransebeş.

Pe parcursul cercetărilor făcute de poliţişti, circulaţia rutieră s-a desfăşurat alternativ pe un singur sens, între Caransebeş şi Oţelu Roşu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici