Doi tineri din Brăila, acuzaţi că au violat o fată de 10 ani, au fost puşi în libertate. Detaliul care a răsturnat situaţia

Răsturnare de situaţie în cazul violului de acum 2 luni în cartierul brăilean Vidin, în care victima a fost o fată de 10 ani. Cei doi tineri de 20 şi de 30 de ani reţinuţi pentru viol au fost eliberaţi, după ce au apărut noi probe. E posibil să fi recunoscut violul la presiunea anchetatorilor.

3334 afișări
Imaginea articolului Doi tineri din Brăila, acuzaţi că au violat o fată de 10 ani, au fost puşi în libertate. Detaliul care a răsturnat situaţia

Doi tineri din Brăila, acuzaţi că au violat o fată de 10 ani, au fost puşi în libertate. Detaliul care a răsturnat situaţia

Tinerii au fost eliberaţi în urma unei decizii a Judecătoriei Brăila.

Asta deşi ei au recunoscut că au violat victima de mai multe ori, după ce au întâlnit-o pe stradă.

Reprezentanţii Judecătoriei susţin că decizia a fost luată după ce anchetatorii au descoperit probe noi care au dus demonstrarea nevinovăţiei celor doi. În timpul procesului se va stabili de ce au acceptat tinerii să semneze declaraţiile incriminatoare, una dintre variante fiind că au făcut-o la presiunea anchetatorilor.

„Pot să vă confirm că au fost eliberaţi la propunerea Parchetului. Despre presiuni nu am informaţii, dar cu siguranţă se va afla ce s-a întâmplat. În acest dosar au apărut împrejurări noi, după arestarea preventivă a celor doi”, a explicat, pentru MEDIAFAX, reprezentanta Judecătoriei Brăila, Georgiana Streche.

După ce Judecătoria Brăila a decis să-i pună în libertate pe cei doi tineri, procurorii au deschis noi piste care au dus la arestarea preventivă a unei persoane. Identitatea acesteia nu a fost încă dezvăluită, din motive care au legătură cu ancheta penală.

Violul s-a produs la sfârşitul lunii noiembrie. Fata de 10 ani a fost acostată pe stradă de doi necunoscuţi care au convins-o să meargă într-o locuinţă. Aici, prin violenţă, ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia, violul fiind confirmat de medicii de la Spitalul Judeţean Brăila. La scurt timp de la primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au anunţat că au reuşit să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi agresori care ulterior s-au dovedit a fi nevinovaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tineri,
viol,
eliberare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici