Doi tineri şi un bebeluş, la spital după ce au fost intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu, în Harghita

Doi tineri şi un bebeluş de doar o săptămână din satul Ineu, judeţul Harghita, au fost transportaţi la spital, în noaptea de luni spre marţi, după ce s-au intoxicat cu fum în urma unui incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

65 afișări
Imaginea articolului Doi tineri şi un bebeluş, la spital după ce au fost intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu, în Harghita

Doi tineri şi un bebeluş, la spital după ce au fost intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu, în Harghita (Imagine: Shutterstock / Mediafax Arhiva Foto)

Flăcările au cuprins o casă din comuna Cârţa, sat Ineu, după supraîncălzirea unui coş de fum, neizolat corespunzător, care a dus la arderea peretelui de lemn din apropierea sa.

Peretele a ars pe o suprafaţă de zece metri pătraţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, provocând pagube de circa 2.000 de lei.

”Am fost anunţaţi de incendiu la ora 3.33, incendiul a fost lichidat la ora 5.20. A acţionat un echipaj cu autospecială de lucru cu apă şi spumă de la Bălan. La Ssital au fost transportaţi un tânăr de 16 ani, o fată de 21 de ani şi un bebeluş de o săptămână, aceştia fiind posibil intoxicaţi cu fum”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alina Ciubotariu, purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Cei trei au fost transportaţi în stare conştientă la spital.

Bebeluşul a fost dus mai târziu la spital, întrucât mama lui, pentru a-l proteja, a mers cu el la o rudă în apropiere.

Ea a chemat ambulanţa la câteva ore de la izbucnirea incendiului pentru a fi sigură că bebeluşul nu este afectat de fum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici