Video Doi turişti care au rămas blocaţi cu maşina pe un drum din Dâmboviţa, ajutaţi de jandarmii montani - VIDEO

Doi turişti din Sinaia blocaţi cu maşina pe drumul judeţean care duce către zona Peştera din Masivul Bucegi au fost ajutaţi de jandarmii montani din Dâmboviţa să scoată autoturismul din zăpadă şi să ajungă în siguranţă la cabană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

762 afișări

Potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, jandarmii montani de la postul Zănoaga au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 2.00, în ajutorul a doi turişti din Sinaia care au rămas blocaţi cu un autoturism pe drumul judeţean 714 Moroeni - Bolboci - Peştera.

Cei doi au plecat din Sinaia, cu autovehiculul neechipat pentru iarnă, intenţionând să ajungă în zona Peştera, însă maşina a derapat pe drumul acoperit cu zăpadă şi şoferul nu a putut să o redreseze.

Jandarmii montani i-au ajutat pe cei doi turişti să deblocheze autovehiculul, iar ulterior turiştii au ajuns în siguranţă la cabana de la Peştera.

Aceasta este a doua astfel de acţiune la care au participat jandarmii montani din Dâmboviţa în ultima perioadă. Marţi, jandarmii au intervenit în sprijinul a trei muncitori care au rămas blocaţi cu maşina tot pe DJ 714.

Jandarmii montani le recomandă turiştilor că nu urce pe munte neechipaţi corespunzător şi să aibă maşinile dotate cu anvelope de iarnă întrucât în zona montană a nins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici