Video Doi urşi au fost filmaţi în Sinaia în timp ce mâncau miere

Doi urşi şi-au făcut apariţia, sâmbătă, în pădure, aproape de drumul care duce spre Cota 1400 din Sinaia, animalele fiind paşnice deoarece, spun localnicii, au găsit miere. Turiştii s-au oprit să imortalizeze momentul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1751 afișări

Cei doi pui de urs au putut fi filmaţi şi fotografiaţi de turişti pe drumul care duce de la pârtia nouă spre Cota 1.400 din Sinaia.

Animalele erau la o mică distanţă de drum, în pădure, şi mâncau miere, spun localnicii.

Turiştii care au trecut, sâmbătă, prin zonă s-au oprit să imortalizeze momentul.

Mai mulţi jandarmi care patrulau în zonă au reuşit să alunge urşii în pădure, astfel încât pericolul ca animalele să atace pe cineva a fost înlăturat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici