Două persoane au DECEDAT, după ce două maşini s-au ciocnit în Alba

Trei persoane au fost rănite, între care şi o fetiţă de doi ani, după ce două autoturisme s-au ciocnit, luni seara, în judeţul Alba, pe Drumul Judeţean 107, la ieşire din localitatea Jidvei spre Blaj, traficul fiind blocat. UPDATE: Două dintre persoanele rănite în accidentul din Alba au murit.

3012 afișări
Imaginea articolului Două persoane au DECEDAT, după ce două maşini s-au ciocnit în Alba

Trei persoane rănite GRAV, între care o fetiţă de doi ani, după ce două maşini s-au ciocnit în Alba

Update 19.42 Două dintre persoanele rănite în accidentul din Alba au murit

Două din cele trei persoane rănite, luni seara, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit, în judeţul Alba, pe Drumul Judeţean 107, la ieşire din localitatea Jidvei spre Blaj, au murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Alba, în urma impactului au murit o tânără în vârstă de 24 de ani, însărcinată în luna a şaptea, şi fetiţa ei, în vârstă de doi ani.

În urma impactului, tânăra în vârstă de 24 de ani şi fetiţa ei, de doi ani, au fost grav rănite, iar un bărbat a suferit răni uşoare. La circa o jumătate de oră de la producerea accidentului, tânăra şi fetiţa ei au murit.

Potrivit Poliţiei Alba, accidentul de pe Drumul Judeţean 107 s-a produs după ce şoferul autoturismului înmatriculat în Mureş nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a pierdut controlul maşinii, iar apoi a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu maşina care venea din sensul opus.

Tânăra însărcinată şi fiica acesteia se aflau pe bancheta din spate a autoturismului din Mureş.

În aceeaşi maşină, pe locul din faţă, se mai afla un pasager în vârstă de 49 de ani, rănit şi acesta.

Poliţiştii susţin că şoferul vinovat de producerea accidentului consumase băuturi alcoolice.

Ştire 19.38 Ofiţerul de serviciu al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma unui impactul între cele două autoturisme, o fetiţă de doi ani şi mama acesteia au fost rănite grav, iar un bărbat a fost rănit uşor.

Fetiţa a fost transportată la spital, iar femeii i se fac manevre de resuscitare la faţa locului.

Din primele informaţii a reieşit că cele două autoturisme s-au ciocnit frontal.

"În accident au fost implicate două maşini, una cu număr de Mureş, iar alta cu număr de Alba. Doi dintre cei trei răniţi se află în stare gravă”, arată IPJ Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba intervine cu o autospecială de intervenţie, iar la locul accidentului au ajuns trei Ambulanţe.

Drumul Judeţean 107 este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici