Două persoane decedate, alte două rănite, în Iaşi, după ce un şofer a trecut pe roşu şi a lovit 5 maşini

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, sâmbătă după-amiază, pe o stradă intens circulată din Iaşi, după ce un şofer a trecut pe culoarea roşie a semaforului, a lovit un autoturism şi a acroşat altre patru, după care a fugit.

700 afișări
Imaginea articolului Două persoane decedate, alte două rănite, în Iaşi, după ce un şofer a trecut pe roşu şi a lovit 5 maşini

Două persoane decedate, alte două rănite, în Iaşi, după ce un şofer a trecut pe roşu şi a lovit 5 maşini

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază în zona Podu Roş din municipiul Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şoferul unei maşini a trecut pe pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat într-un autoturism. Ulterior, prima maşină a acroşat alte patru.

Imediat la locul accidentului au sosit trei ambulanţe, două maşini de descarcerare şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Două persoane au fost încarcerate în autoturismul care a fost lovit în plin. Deşi au fost resuscitate minute în şir, cele două persoane au murit, iar alte două, aflate în maşinile acroşate, au fost transportate la spital.

"Şoferul de la Audi ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un Logan. au mai fost acroşate alte patru autoturisme. Imediat după accident, şoferul din Audi a părăsit locul accidentului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Şoferul a fost căutat de către poliţişti din momentul producerii accidentului, însă acesta s-a prezentat, în jurul orei 13.10, la Poliţie, însoţit de un avocat.

Poliţistii au deschis dosar penal peutru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici