Drum Judeţean blocat în Vaslui, în urma ploilor torenţiale

Drumul Judeţean 244, la ieşirea din localitatea vasluiană Stoişeşti spre comuna Banca, este blocat din cauza ploilor abundente, în unele zone apa ajungând chiar şi la 60 de centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

368 afișări
Imaginea articolului Drum Judeţean blocat în Vaslui, în urma ploilor torenţiale

Drum Judeţean blocat în Vaslui, în urma ploilor torenţiale

Pprimarul comunei Şuletea, Ciprian Tamaş, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că Drumul Judeţean 244, la ieşirea din localitatea Stoişeşti spre comuna Banca, este blocat din cauza precipitaţiilor abundente, existând porţiuni în care apa ajunge şi la 60 de centimetri.

"Drumul este plin de apă şi sunt porţiuni acoperite cu aluviuni, aduse de pe versanţi. La faţa locului intervin reprezentanţii Serviciului de Voluntari cu un excavator”, a declarat Ciprian Tamaş.

De asemenea, mai multe străzi din Bârlad au fost inundate în urma ploilor torenţiale, intrucât canalizările nu au mai făcut faţă.

Pompierii militari intervin pentru evacuarea apei, fiind prezenţi opt subofiţeri de la detaşamentul Bârlad, care acţionează cu două motopompe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici