Eleva găsită spânzurată într-o pădure, lângă Sinaia: Principala cauză a morţii, hipotermia

Eleva de 19 ani din Ploieşti, găsită miercuri spânzurată într-o pădure din apropierea staţiunii Sinaia şi în cazul căreia poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, a decedat din cauza frigului, au stabilit medicii legişti.

651 afișări
Imaginea articolului Eleva găsită spânzurată într-o pădure, lângă Sinaia: Principala cauză a morţii, hipotermia

Eleva găsită spânzurată într-o pădure, lângă Sinaia: Principala cauză a morţii, hipotermia (Imagine: Petre Bitoiu/ Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, raportul medicilor legişti arată că principala cauză a decesului tinerei de 19 ani din Ploieşti a fost hipotermia.

"Conform medicului legist, principala cauză a decesului tinerei a fost hipotermia. Au fost şi alte cauze, însă principalul motiv acesta a fost, hipotermia", a spus Daniel Radu.

Acesta a precizat că Poliţia continuă ancheta în acest caz, varianta sinuciderii fiind doar una dintre ipotezele luate în calcul, decesul tinerei fiind considerat moarte suspectă.

Tânăra, Alexandra Rizea, în vârstă de 19 ani, elevă la un liceu din Ploieşti, a fost găsită spânzurată, miercuri dimineaţă, într-o pădure în apropierea staţiunii Sinaia, într-o zonă greu accesibilă, de o o patrulă de jandarmi montani.

Familia fetei anunţase dispariţia acesteia în 15 aprilie, ea fiind căutată prin munţi de echipe de poliţişti şi jandarmi.

Conform unor surse apropiate anchetei, ultima dată părinţii vorbiseră cu Alexandra duminică, ea spunându-le că se află la Sinaia.

Înainte de a muri, tânăra a postat pe o reţea de socializare un mesaj care lasă să se înţeleagă că gestul său a fost premeditat: "În tren… în drum spre ultimul drum… în care Tu ai fost… Sinaia". Mesajul a fost postat de pe telefonul mobil duminică.

Mama Alexandrei a anunţat pe aceeaşi reţea de socializare decesul tinerei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici