Elicopterul SMURD, solicitat pentru a prelua victima unui accident rutier din judeţul Sibiu

Un elicopter SMURD de la Târgu Mureş a fost solicitat, luni, să preia victima unui accident rutier care a avut loc pe DN 14, în localitatea Şaroşu pe Târnave, traficul în zonă fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

349 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD, solicitat pentru a prelua victima unui accident rutier din judeţul Sibiu

Elicopterul SMURD, solicitat pentru a prelua victima unui accident rutier din judeţul Sibiu

Potrivit primelor informaţii primite din partea purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, elicopterul solicitat se deplasează spre zona producerii accidentului rutier, victima fiind inconştientă.

„O persoană este în stare inconştientă, în urma unui accident rutier petrecut în Şaroşu pe Târnave, pe DN 14. Pentru salvarea ei a fost solicitat elicopterul SMURD de a Târgu Mureş, care se deplasează spre pacient”, a declarat luni corespondentului MEDIAFAX, Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că accidentul s-a petrecut între o autoutilitară şi un alt vehicul.

„Accidentul a avut loc în urma coliziunii dintre un autoturism cu o autoutilitară, pe fondul vitezei neadaptate a şoferului autoturismului, condus dinspre Mediaş spre Dumbrăveni”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Welter a precizat că traficul pe DN 14 este blocat la ora transmiterii acestei ştiri, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici