Fetiţa aruncată de mama ei dintr-un taxi a fost externată şi a plecat spre casă, alături de tată

Fetiţa de un an şi jumătate aruncată de mama ei dintr-un taxi a fost externată, sâmbătă dimineaţă, de la Spitalul "Marie Curie" din Bucureşti şi a plecat spre casă, alături de tată şi de unchiul ei.

732 afișări
Imaginea articolului Fetiţa aruncată de mama ei dintr-un taxi a fost externată şi a plecat spre casă, alături de tată

Fetiţa aruncată de mama ei dintr-un taxi a fost externată şi a plecat spre casă, alături de tată (Imagine: MediafaxFoto)

Copilul, tatăl şi fratele mamei au plecat cu un autoturism spre un sat de lângă Timişoara.

Tatăl fetiţei a fost audiat, vineri, la Poliţia Capitalei, acesta declarând pentru MEDIAFAX că, din iulie, femeia îl sună şi îi spune că el vrea să ucidă copilul şi că pune oameni să o urmărească şi să o otrăvească pe micuţă.

Radu Ovidiu Bugariu a fost audiat timp de trei ore la sediul Poliţiei Capitalei, unde a dat mai multe informaţii despre Aniţa Bar, femeia cu care, spune el, a avut o relaţie de două luni şi jumătate.

La ieşirea de la audieri, Radu Ovidiu Bugariu a declarat, pentru MEDIAFAX, că a cunoscut-o pe fosta grefieră pe internet şi că în timpul celor două luni şi jumătate s-a întâlnit cu aceasta de patru sau cinci ori, timp în care femeia nu i-a spus niciodată numele ei adevărat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici