Video Fostul preşedinte Traian Băsescu a mers la Braşov cu trenul: A fost o călătorie foarte plăcută - FOTO, VIDEO

Fostul preşedinte Traian Băsescu a mers, marţi, la Braşov, cu trenul, declarând pe peron că a avut o călătorie "foarte plăcută", transmite corespondentul MEDIAFAX.

3497 afișări

Trenul cu care fostul şef al statului a mers la Braşov a ajuns la ora 10.50 în gară. Traian Băsescu a fost aşteptat pe peron de mai mulţi reprezentanţi ai PMP.

Întrebat de jurnalişti cum a fost călătoria, Traian Băsescu a răspuns: "foarte plăcută". În faţa gării acesta a fost aşteptat de o maşină cu care a plecat spre Troiţa situată în faţa Spitalului Judeţean din Braşov, unde a avut loc o ceremonie religioasă, urmată de depuneri de coroane.

 

"Plec cu trenul de 08.15 ca să pot ajunge la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987. Ca Preşedintele care a condamnat comunismul, nu vreau să lipsesc de la eveniment", a scris, luni, Traian Băsescu pe Facebook.

Totodată, fostul preşedinte a postat, în timpul călătoriei, un filmuleţ pe Facebook, în care spune, între altele: "Trenul este plăcut, e cald. Trenul respectă perfect graficul de mers, nu are întârziere. Lumea pare bine dispusă în vagon şi noi abia aşteptăm să ajungem la Braşov".

Pe parcursul zilei, Băsescu va participa la lansarea candidaţilor PMP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici