FOTO Cinci persoane rănite după ce o ambulanţă privată s-a răsturnat la ieşirea din Ovidiu

Cinci persoane au fost rănite, joi, după ce o ambulanţă privată s-a răsturnat în urma unui accident rutier petrecut la ieşirea din oraşul Ovidiu, din judeţul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

781 afișări
Imaginea articolului FOTO Cinci persoane rănite după ce o ambulanţă privată s-a răsturnat la ieşirea din Ovidiu

Cinci persoane rănite după ce o ambulanţă privată s-a răsturnat la ieşirea din Ovidiu

Potrivit primelor informaţii, autospeciala privată transporta la spital pacienţi care aveau nevoie de dializă, iar la un moment dat, la ieşirea din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, ar fi acroşat un autoturism care circula din sens opus şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, cele cinci persoane aflate în ambulanţa privată - pacienţi şi angajaţii firmei - au fost rănite uşor, având nevoie de intervenţia cadrelor medicale.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care le-au acordat îngrijiri medicale răniţilor. Aceştia sunt conştienţi şi cooperanţi, urmând să fie transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Poliţia Rutieră a început cercetările la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici