FOTO | Două persoane au murit în urma unui accident la trecere la nivel cu calea ferată în judeţul Mehedinţi

Două persoane au murit după ce un autoturism a intrat într-un tren, fără să acorde prioritate, în localitatea Gârniţa, judeţul Mehedinţi, traficul feroviar fiind oprit pe Magistrala 900, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

412 afișări
Imaginea articolului FOTO | Două persoane au murit în urma unui accident la trecere la nivel cu calea ferată în judeţul Mehedinţi

FOTO | Două persoane au murit în urma unui accident la trecere la nivel cu calea ferată în judeţul Mehedinţi

Centrul Infotrafic din cardul Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că "la ora 11:00, traficul feroviar este oprit pe Magistrala 900, în localitatea Gârniţa, judeţul Mehedinţi, din cauza unui incident produs în jurul orei 10:30, la o trecere la nivel cu o cale ferată, între trenul IR 72-1 şi un autoturism în care se aflau două persoane. Cauza producerii este neacordarea de prioritate din partea autoturismului, eveniment în urma căruia cei doi pasageri au decedat".

Traficul feroviar este blocat în vederea efectuării cercetării locului faptei şi se estimează că trenul implicat în incident, care circula în direcţia Bucureşti-Budapesta, va avea o întârziere către destinaţie de aproximativ 60 de minute.

Cei aproximativ 120 de pasageri din tren şi personalul feroviar nu au fost în pericol, potrivit CFR Călători.

"În urma impactului, locomotiva a fost avariată, urmând ca trenul să îşi reia circulaţia cu o locomotivă de ajutor care va sosi de la Filiaşi, după îndepărtarea de pe linie a vehiculului avariat", se arată în comunicatul CFR Călători.

La acest moment nu sunt alte trenuri afectate, a precizat autoritatea de transport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici