FSNAP: Toader are un dosar pentru abuz în serviciu în care a fost începută urmărirea pentru fapte

Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cauză fiind declanşată urmărirea penală in rem, anunţă Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

5748 afișări
Imaginea articolului FSNAP: Toader are un dosar pentru abuz în serviciu în care a fost începută urmărirea pentru fapte

FSNAP: Toader are un dosar pentru abuz în serviciu în care a fost începută urmărirea pentru fapte

"Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu şi restricţionarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind decalnşată urmărirea penală in rem", se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), remis vineri MEDIAFAX.

Sindicaliştii mai transmit că săptămâna aceasta, reprezentanţii părţii vătămate, respectiv Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, au fost audiaţi, Tudorel Toader urmând a fi chemat în perioada următoare pentru a fi chestionat în legătură cu acuzaţiile de abuz în serviciu şi de restricţionare a dreptului de reprezentare sindicală.

Marţi, Federaţia a anunţat că pregăteşte o nouă plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Sindicaliştii îl acuză pe ministrul Justiţiei că întârzie semnarea unui ordin prin care angajaţii din penitenciare să îşi primească banii pentru orele suplimentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici