Video FURTUNI puternice în ţară: Un bărbat rănit de un acoperiş care a căzut pe stradă, în Baia Mare/ Acoperişul unui fost cinematograf, doborât de vânt în Satu Mare

Un bărbat de 39 de ani, din Baia Mare, a fost rănit, joi, după ce a fost surprins sub un acoperiş care a căzut pe stradă, în oraş, din cauza vântului puternic. Judeţul Maramureş a fost sub avertizare cod roşu de ploi torenţiale, vânt şi grindină.

1005 afișări

Potrivit ISU Maramureş, bărbatul de 39 de ani a fost scos de sub bucata de acoperiş căzută pe stradă şi dus la spital.

„O persoană a fost surprinsă sub acoperişul căzut pe strada Victoriei. A fost scoasă şi predată echipajului SAJ, fiind vorba de un bărbat de 39 de ani, conştient”, a transmis ISU Maramureş.

Bărbatul a fost dus la Spitalul din Baia Mare, starea sa fiind bună.

Din cauza vântului puternic, mai sunt copaci au căzut în zona Pasului Hera.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, cod roşu de vânt, ploi torenţiale şi grindină pentru judeţul Maramureş, valabil până la ora 16.45.

Acoperişul unui fost cinematograf, doborât de furtună în Satu Mare

Acoperişul unui fost cinematograf a fost doborât, joi, de furtuna care s-a abătut asupra oraşului Satu Mare. Pompierii intervin şi pentru degajarea mai multor copaci, puşi la pământ de vântul care a suflat cu putere. Satu Mare a fost sub avertizare Cod roşu de vânt, ploi şi grindină.

Acoperişul fostului cinematograf Victoria din Satu Mare a fost doborât din cauza furtunii care s-a abătut joi după-amiază asupra oraşului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Satu Mare, pompierii intervin şi pentru degajarea mai multor copaci căzuţi în localităţile Paulian şi Botiz, dar şi pe străzile Unirii, Făgăraşului, Lalelei şi pe Bulevardul Sănătăţii din Satu Mare.

Potrivit ISU, unul dintre copacii doborâţi de vânt a căzut peste o maşină.

Judeţul Satu Mare s-a aflat, joi, până la ora 16.45, sub avertizare Cod roşu de vânt puternic, cu rafale de 90-120 km/h, grindină de mari dimensiuni (5 - 8 cm), averse torenţiale ce vor cumula 35 l/mp şi frecvente descărcări electrice.

Taguri:
acoperiş,
vijelie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici