Video GALERIE FOTO Anchetă a Poliţiei, după ce un baschetbalist de la BCM U Piteşti a fost jefuit

Poliţiştii din Argeş au deschis un dosar penal pentru furt calificat, după ce baschetbalistul de la BCM U Piteşti, Adrian Tudor, a reclamat că un hoţ i-a pătruns în casă şi i-a furat banii din portofel. Camerele de supraveghere au surprins imagini cu făptaşul.

1013 afișări

Adrian Tudor a postat pe un site de socializare capturi de pe imaginile camerelor de supraveghere, care surprind chipul hoţului care i-a furat banii, şi speră ca astfel cineva să îl identifice.

Poliţiştii se află la faţa locului, pentru cercetări .şi au deschis un dosar penal.

„În cauză se va deschide dosar penal pentru furt calificat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Adrian Tudor a povestit că se afla la etajul locuinţei sale din Piteşti, când un hoţ i-a pătruns în casă şi i-a sustras banii din portofel.

„Eram sus, mă îmbrăcam. Am coborât la două minute după ce hoţul a ieşit. Mi-am dat seama de asta după ce am văzut imaginile de pe camerele de supraveghere”, a precizat sportivul pe pagina sa de socializare.

Sportivul de la BCM U Piteşti, care este şi component al echipei naţionale de baschet, susţine că i-au fost furaţi toţi banii din portofel: 1500 de euro şi 1000 de lei.

Potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere, hoţul şchiopăta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici