GALERIE FOTO Zeci de turişti din Anglia, Germania şi România petrec Crăciunul la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Zeci de turişti din Anglia, Germania, dar şi din România, au urcat, de Crăciun, la Bâlea Lac şi petrec Crăciunul la minus 10 grade Celsius, în hotelul de gheaţă, unde cazarea a costat în jur de 100 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4289 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Zeci de turişti din Anglia, Germania şi România petrec Crăciunul la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

GALERIE FOTO Zeci de turişti din Anglia, Germania şi România petrec Crăciunul la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Potrivit purtătorului de cuvânt al hotelului, Lidia Bădilă, cei care s-au cazat în sunt, în mare parte englezi, dar au venit şi turişti din Germania şi din România, care şi-au făcut rezervare din timp.

“Locurile au fost de mult epuizate. Rezervările s-au făcut încă din vremea în care hotelul era în construcţie. Faţă de anul trecut, capacitatea de cazare a fost mai mare, dar nu am dus lipsă de clienţi. Cei care nu au mai găsit loc de cazare “la rece” au putut să se cazeze “la cald”, la cabana de lângă hotel şi să viziteze hotelul în timpul zilei”, a declarat duminică, Lidia Bădilă, corespondentului MEDIAFAX.

Pentru confort, cei care se cazează în hotelul construit în întregime din bucăţi de gheaţă din lacul Bâlea găsesc pe fiecare pat o saltea moale acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, oaspetii primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţa este între -2 şi +2 grade Celsius.

Singurul mijloc prin care se poate ajunge la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, este cu telecabina.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici