George Copos a mers în Vrancea să împartă 17 tone de alimente oamenilor din localităţile izolate

Patronul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, George Copos, a ajuns, miercuri, în judeţul Vrancea cu 17 tone de alimente pentru oamenii din localităţile izolate de zăpadă.

235 afișări
Imaginea articolului George Copos a mers în Vrancea să împartă 17 tone de alimente oamenilor din localităţile izolate

George Copos a mers în Vrancea să împartă 17 tone de alimente oamenilor din localităţile izolate (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Cele 17 tone de alimente au ajuns în cele mai afectate comune din zona de câmpie a judeţului Vrancea.

"Am venit cu circa 17 tone de alimente, ulei, paste, pâine, zahăr, făină, mălai, parizer, salam. Am dorit foarte mult să vin cu ceva, am întrebat la Consiliul Judeţean cu ce e potrivit să vin, mi s-a spus că e bine cu aceste alimente. Mi-au spus că ar fi bine şi ceva medicamente, dar e bine să ştiu despre ce medicamente e vorba", a declarat George Copos.

Omul de afaceri a promis că va veni şi săptămâna viitoare cu ajutoare pentru sinistraţi.

"Sunt foarte mândru că am avut această şansă să vin în Vrancea. Am văzut ce e aici, mi-am propus de ieri (n.r. - marţi) să vin, n-am reuşit să ajung ieri. Sunt extrem de onorat că pot să ajut câteva comunităţi locale. Vom merge la Gologanu, la Tătăranu, Ciorăşti şi săptămâna viitoare promit că voi veni iar în Vrancea", a mai spus Copos.

Întrebat de ce a ales să vină tot în Vrancea, judeţ în care a ajuns şi finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, Copos a declarat că nu are nicio legătură cu acesta.

"Am venit aici pentru că l-am văzut pe Marian Oprişan ce spunea imediat după primele zăpezi din judeţ. M-a determinat ca om de afaceri să strâng repede 17 tone de alimente, să vin aici. Şi Gigi Becali a fost, a vrut să elibereze Vrancea numai că Vrancea se eliberează mai greu. Sunt extrem de onorat, promit că voi reveni săptămâna viitoare", a adăugat George Copos.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, miercuri, că "anul 1954 a fost o glumă pe lângă ce a fost acum în Vrancea şi Buzău", susţinând, totodată, că îşi doreşte ca şi alţi oameni cu putere financiară să-i ajute pe oamenii izolaţi, aşa cum au făcut George Copos, Adrian Porumboiu, Gigi Becali şi Ion Niculaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici