Gheorghe Dincă, adus la sediul DIICOT. Va fi audiat după ce a anunţat că îşi schimbă declaraţia

Gheorghe Dincă, bărbatul care este suspectat că a violat şi apoi a ucis două tinere, respectiv pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, va fi audiat, joi, la sediul central al DIICOT, el ajungând în jurul orei 10.00 la unitatea de pachet.

969 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Dincă, adus la sediul DIICOT. Va fi audiat după ce a anunţat că îşi schimbă declaraţia

Gheorghe Dincă, adus la sediul DIICOT

Bărbatul a fost adus cu escortă la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). El purta o şapcă pe cap şi şi-a schimbat înfăţişarea, având barbă şi mustaţă.

Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din luna iulie.

Gheorghe Dincă a recunoscut iniţial că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora el a cerut să fie reaudiat pentru a spune că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Potrivit Codului de procedură penală, o persoană nu poate sta în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără a fi trimis în judecată. Aşadar, Dincă mai poate fi ţinut în spatele gratiilor, fără să fie trimis în judecată, până la data de 22 ianuarie. Tocmai de aceea, cel mai probabil, în următoarele zile procurorii vor trimite dosarul lui Dincă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici