Grupare de proxeneţi din Călăraşi, destructurată de DIICOT

O grupare de proxeneţi din Călăraşi a fost destructurată de DIICOT. Suspecţii au forţat şase tinere, între care 3 minore, să se prostitueze.

1228 afișări
Imaginea articolului Grupare de proxeneţi din Călăraşi, destructurată de DIICOT

Grupare de proxeneţi din Călăraşi, destructurată de DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Călăraşi au stabilit că, în perioada iunie 2019 – februarie 2020, în judeţul Călăraşi s-a constituit un grup infracţional organizat format din 9 persoane, bănuite de traficarea şi exploatarea sexuală, prin recrutare, transportare, primire şi determinare prin inducere în eroare la practicarea prostituţiei.

Membrii grupării sunt suspectaţi că au traficat sau au înlesnit practicarea prostituţiei pentru bani unui număr de 6 tinere, între care 3 minore.

Procurorii şi poliţiştii au făcut 7 percheziţii domiciliare în Călăraşi, Ilfov şi Bucureşti, în urma cărora 21 de persoane au fost audiate.

Vineri, 7 persoane vor fi prezentate Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici