Guvernul deblochează angajările în Sănătate: Circa 4.000 de posturi, scoase la concurs

Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri că Guvernul a aprobat un memorandum care prevede deblocarea angajărilor din sistemul sanitar.

2495 afișări
Imaginea articolului Guvernul deblochează angajările în Sănătate: Circa 4.000 de posturi, scoase la concurs

Guvernul deblochează angajările în Sănătate: Circa 4.000 de posturi, scoase la concurs

Guvernul României a aprobat Memorandumul privind deblocarea organizării concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul unităţilor subordonate Ministerului Sănătăţii, a transmis vineri ministerul.

Astfel, circa 4.000 de posturi vacante vor putea fi ocupate prin concurs în unităţile sanitare subordonate Ministerului Sănătăţii, în perioada următoare.

Reprezentanţii ministerului anunţă că urmează ca Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei să iniţieze memorandumul pentru ocuparea posturilor din unităţile sanitare aflate în subordinea autorităţilor locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici