Video Iliescu: Mă simt bine, operaţia a fost simplă, s-a terminat în jumătate de oră - VIDEO

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, marţi, după ce a fost externat de la spitalul Elias, că se simte bine după operaţie, care a fost una simplă, el precizând că aceasta s-a terminat în jumătate de oră, că va ţine un regim şi că va reveni la control în următoarele şase luni.

409 afișări

"Mă simt bine, a fost o chestie nu complicată. Trebuia să fac această operaţie, e o chestiune foarte simplă, operaţiunea propriu-zisă, fără tăiere. A fost o procedură de scoatere a acestui polip, care era deranjant. A fost simplu, într-o juătate de oră s-a rezolvat. Mi-am revenit", a spus Iliescu.

El a spus că regimul pe care îl va urma nu e deosebit de ceea ce obişnuia. "Am un regim destul de decent, fără exagerări. Voi veni la analize în următoarele şase luni", a spus Iliescu.

Fostul preşedinte a arătat că soţia sa ştie ce să-i gătească, fiind mai "instruită" decât el în această privinţă.

Iliescu şi-a cerut scuze de la ziariştii care l-au aşteptat la poarta spitalului pentru că i-a ţinut "în picioare".

"Mă scuzaţi că v-am ţinut atât în picioare", a spus Iliescu.

Fostul şef de stat a venit pe jos la poarta spitalului pentru a vorbi cu ziariştii, ulterior el urcând în maşină şi deplasându-se spre casă.

La intervenţia de rezecţie a polipului de colon a participat o echipă pluridisciplinară din care au făcut parte conf. dr. Nicolae Tudor, şeful clinici de gastroeterologie, Mircea Diculescu şi prof doctor Mircea Beuran şi o echipă de terapie intensivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici