Video Imagini şocante dintr-un spital din România: o infirmieră şterge cu mopul pe lângă un pacient căzut pe podea. Justificarea halucinantă a directorului

Este anchetă la Spitalul din Tulcea, după ce pe un site de socializare au apărut imagini în care o infirmieră şterge cu mopul pe lângă un pacient care căzuse pe jos, ignorându-l, transmite corespondentul MEDIAFAX. Video: Facebook, sursa Albert Simion

11297 afișări

Pe imaginile care au fost postate pe un site de socializare se vede cum un bărbat este căzut pe holurile spitalului din Tulcea, la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar o infirmieră şterge cu mopul pe lângă el, ignorându-l.

Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea a deschis o anchetă în acest caz, pentru a vedea cum s-a petrecut totul. Directorul instituţiei, Tudor Năstăsescu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul care este căzut în UPU este cunoscut pentru că vine foarte des la spital, din cauza consumului de substanţe interzise şi a alcoolului.

„Am declanşat o anchetă internă. Am luat legătura cu medicul de gardă din seara respectivă şi cu cele două infirmiere care mi-au povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul este foarte cunoscut la unitatea medicală. Are probleme psihice, consumă substanţe interzise şi alcool. Nu are locuinţă, stă într-un cămin social în apropierea unităţii sanitare şi obişnuieşte să vină foarte des la UPU”, a declarat Năstăsescu.

Potrivit acestuia, numai în ultimul an, pacientul a avut 57 de prezentări la Urgenţe.

Din discuţiile pe care le-a avut cu personalul medical care a fost de gardă în joi, când s-a realizat filmarea, Tudor Năstăsescu a aflat că pacientul a intrat în UPU, a stat puţin, apoi s-a întins pe jos şi a început să facă scandal. Apoi s-a ridicat, a înjurat medicii, şi-a aprins o ţigară şi şi-a cumpărat o cafea, iar ulterior a plecat pe propriile picioare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici