Incendiu într-un apartament din Pâncota. Un bărbat a fost dus la spital

Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din oraşul Pâncota, judeţul Arad, un bărbat în vârstă de 57 de ani cu probleme psihice care se afla în locuinţă fiind evacuat de către pompieri şi transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

161 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un apartament din Pâncota. Un bărbat a fost dus la spital

Incendiu într-un apartament din Pâncota. Un bărbat a fost dus la spital

Incendiul a cuprins un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc din oraşul Pâncota, judeţul Arad, iar la acesta au ajuns pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Ineu, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pâncota, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Staţia Şiria şi un echipaj de Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în momentul în care au ajuns echipele de intervenţie incendiul se manifesta în două camere ale apartamentului, iar proprietarul se afla în locuinţă.

"S-a realizat un dispozitiv de intervenţie până la etajul patru pe scări, persoana a fost evacuată din apartament, iar după circa 40-45 de minute incendiul a fost lichidat, acesta manifestându-se cu degajări mari de fum, fără a fi generalizat cu flacără deschisă la întreg apartamentul. Au fost deteriorate bunurile din cele două camere, din cauza fumului, apei şi, de asemenea, din cauza flăcării deschise", a afirmat căpitan George Pleşca.

Potrivit acestuia, proprietarul aparatamentului - o persoană cunoscută cu probleme pshihice - a fost preluat de către echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad a afirmat că cel mai probabil incendiu a izbucnit din cauza unei ţigări nestinse, proprietarul adormind în timp ce fuma.

Oamenii din bloc au declarat, însă, că sunt terorizaţi de faptul că bărbatul a ameninţat de mai multe ori că va da foc apartamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici