Incendiu puternic într-un apartament din Constanţa. 6 persoane au nevoie de oxigen, din cauza intoxicaţiei cu fum

  • Un incendiu puternic a izbucnit, luni, într-un apartament din cartierul constănţean Henri Coandă, în zonă fiind trimise mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi ambulanţe.
  • Cei care au sunat la 112 au spus că o parte din locatari s-au evacuat, dar sunt persoane rămase în interior.
444 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-un apartament din Constanţa. 6 persoane au nevoie de oxigen, din cauza intoxicaţiei cu fum

Incendiu puternic într-un apartament din Constanţa. Pompierii au intervenit în deblocarea a două apartamente

Incendiul a izbucnit, luni, într-un apartament din Constanta, pe Aleea Umanităţii, la parter.

Din primele informaţii transmise prin apel la 112 se pare că arde generalizat şi sunt persoane care s-au evacuat, însă nu se ştie încă numărul exact.

De asemenea, ar mai fi trei persoane rămase la etajele 1 şi 2, în casă.

Un număr de şapte persoane au fost evacute de pompieri, iar trei dintre ele au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Alte persoane primesc primul ajutor medical la faţa locului.

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale de stingere şi mai multe ambulanţe, inclusiv cu autoscara şi autospeciala de transport victime multiple.

Pentru că două apartamente din bloc erau blocate, pompierii acţionează, la ora transmiterii ştirii, pentru a debloca uşile celor două apartamente pentru a se asigura că nu sunt persoane în interior.

La finalizarea intervenţiei, după verificarea întregului imobil, nu au mai fost identificate alte persoane surprinse în apartamente.

O fată de 14 ani a solicitat ajutor medical, din cauza unei posibile intoxicaţii cu fum.

În total, se se administrează oxigen la faţa locului pentru şase persoane care s-au intoxicat cu fum.

Suprafaţa afectată de incendiu este de 20 de metri pătraţi, dar s-a manifestat cu degajare foarte mare de fum, potrivit pompierilor constănţeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici