Incendiu puternic la o hală în care era un atelier de tâmplărie, în Arad | FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o hală în care funcţiona un atelier de tâmplărie, în localitatea Sântana, judeţul Arad, focul fiind stins după mai multe ore.

357 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o hală în care era un atelier de tâmplărie, în Arad | FOTO

Incendiu puternic la o hală în care era un atelier de tâmplărie, în Arad

Potrivit ISU Arad, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 600 metri pătraţi, cu posibilitate de extindere la casă.

Echipajele de intervenţie au reuşit să localizeze incendiul din primele minute, însă flăcările au fost stinse după câteva ore.

”În interiorul halei a ars o cantitate considerabilă de material combustibil lemnos. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric”, arată Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici