Incendiu puternic la un centru de colectare a gunoaielor din Timişoara. Fumul, vizibil de la câţiva kilometri| FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la un centru de colectare de deşeuri din Timişoara, fumul dens fiind vizibil de la câţiva kilometri distanţă, iar 19 pompieri cu cinci autospeciale încearcă să stingă flăcările.

161 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un centru de colectare a gunoaielor din Timişoara. Fumul, vizibil de la câţiva kilometri| FOTO

Incendiu puternic la un centru de colectare a gunoaielor din Timişoara. Fumul, vizibil la câţiva kilometri

Centru lde colectare de deşeuri se află pe Calea Torontalului şi aparţine societăţii de salubrizare a oraşului, Retim.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Nu au fost înregistrate victime şi nu există persoane evacuate, însă fumul dens a fost vizibil de la câţiva kilometri distanţă.

“La locul intervenţiei s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer, 18 subofiţeri şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 din Timişoara”, arată ISU Timiş.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul nu este stins.

Potrivit reprezentanţilor ISU Timiş, nu există pericol de extindere la locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici