Incident bizar în Otopeni. Un poliţist a fost muşcat de burtă în timp ce încătuşa un individ

  • Un poliţist a fost muşcat de burtă în timp ce îi punea cătuşele unui scandalagiu, pe o stradă din Otopeni.
  • Scandalagiul, un bărbat de 35 de ani, nu s-a liniştit nici la sediul Poliţiei.
1549 afișări
Imaginea articolului Incident bizar în Otopeni. Un poliţist a fost muşcat de burtă în timp ce încătuşa un individ

Sursa foto: MediafaxFoto

Poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi luni seară că pe o stradă un bărbat, posibil beat, face scandal, anunţă miercuri seară Poliţia Ilfov.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care se manifesta recalcitrant, având un comportament agresiv, fizic şi verbal, refuzând, totodată, să se legitimeze. Când a fost încătuşat, bărbatul l-a muşcat în zona abdomenului pe unul dintre poliţişti.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni, unde a continuat să fie agresiv fizic şi verbal, ameninţând cu moartea poliţiştii.

La sediul Poliţiei Orasului Otopeni s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri de specialitate poliţistului.

„În cauză, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani, sub aspectul săvârşirii a 4 infracţiuni de ultraj, una în forma lovirii sau alte violenţe şi 3 în forma ameninţării, toate cu aplicarea concursului de infracţiuni şi a stării de recidivă. Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, transmite Poliţia Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici