Întârzieri la decolare de pe "Henri Coandă". Alte două curse nu au mai venit de la Iaşi şi Suceava

Aeronavele au decolat cu mici întârzieri din cauza vremii nefavorabile, miercuri dimineaţă, de pe Aeroportul "Henri Coandă", iar două curse care trebuiau să aterizeze de la Iaşi şi Suceava nu au mai venit la Bucureşti după ce perechile lor au fost anulate, marţi seară.

19 afișări
Imaginea articolului Întârzieri la decolare de pe "Henri Coandă". Alte două curse nu au mai venit de la Iaşi şi Suceava

Întârzieri la decolare de pe "Henri Coandă". Alte două curse nu au mai venit de la Iaşi şi Suceava (Imagine: Mediafax Foto)

Cursele interne spre Iaşi şi Suceava nu au mai decolat, marţi seară, la ora 21.30, de pe Aeroportul "Henri Coandă", astfel că nici perechile lor nu au mai venit la Bucureşti miercuri dimineaţă, conform programului, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Biroului de presă din cadrul aeroportului.

Toate aeronavele care trebuiau să plece, miercuri dimineaţă, de pe aeroportul din Capitală au decolat, dar cu mici întârzieri din cauza vremii nefavorabile.

Astfel, o cursă Tarom de Iaşi care trebuia sa decoleze la ora 8.50 a plecat cu o oră şi 20 de minute întârziere, iar două curse de Cluj au plecat cu aproximativ jumătate de oră întârziere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici