Video INTERVENŢIE dificilă la Suceava: Muncitori care lucrau la sistemul de canalizare, prinşi sub un mal de pământ | FOTO, VIDEO

Trei bărbaţi care lucrau la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti, judeţul Suceava, au fost prinşi, vineri, sub un mal de pământ, mai multe echipaje de salvare fiind solicitate pentru a-i scoate pe muncitori.

1064 afișări

Doi dintre bărbaţii care săpau pentru sistemul de canalizare şi au fost surprinşi de malul de pământ au fost ajutaţi de colegi să se elibereze.

Aceştia au leziuni care nu le pun viaţa în pericol, au primit primul ajutor la faţa locului şi sunt transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Cel de-al treilea muncitor este prins sub pământ până la nivelul pieptului şi reprezentanţii ISU încearcă să îl elibereze.

Pentru această intervenţie au fost trimise la faţa locului două autospeciale de la ISU Suceava, şi trei ambulanţe, una de la SMURD şi două de la SAJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici