Ioan Becali s-a predat la Poliţia Ialomiţa şi va fi încarcerat în Penitenciarul Slobozia

Ioan Becali, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Transferurilor, s-a predat, marţi seara, la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ialomiţa şi va ispăşi pedeapsa la Penitenciarul din Slobozia, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Ialomiţa.

5559 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali s-a predat la Poliţia Ialomiţa şi va fi încarcerat în Penitenciarul Slobozia

Ioan Becali s-a predat la Poliţia Ialomiţa şi va fi încarcerat în Penitenciarul Slobozia

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ialomiţa au anunţat, marţi seară, că Ioan Becali s-a prezentat la sediul instituţiei pentru a se preda după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor şi, după finalizarea procedurilor legale, urmează să fie transferat la Penitenciarul Slobozia.

Conform procedurilor, el va fi plasat în carantină, pentru 21 de zile, perioadă în care va fi cazat într-o secţie specială. În aceste trei săptămâni îi vor fi făcute analize medicale şi alte proceduri, conform legislaţiei.

La expirarea celor 21 de zile, o comisie din cadrul penitenciarului va stabili regimul de executare a pedepsei.

Instanţa supremă l-a condamnat pe Ioan Becali la de trei ani de închisoare, iar în cazul fratelui său, Victor Becali, magistraţii au decis să să fie condamnat la 5 ani şi .8 luni de închisoare.

Magistraţii instanţei supreme au decis însă să-l achite pe Cristian Borcea în acest dosar, el fiind oricum singurul încarcerat rămas în dosarul Transferurilor.

În acelaşi dosar, judecătoarea Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită, aceasta fiind acuzată că ar fi luat în tranşe 220.000 de euro de la fraţii Becali şi Cristian Borcea pentru a-i achita în primă fază în dosarul Transferurilor. Totodată, magistraţii au decis confiscarea sumei de 185.000 de euro de la fosta judecătoare. Ea a recunoscut toate acuzaţiile care i se aduc în acest dosar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici