Israelianul care a înjunghiat două femei în Capitală, chemat la DIICOT pentru explicaţii într-un alt dosar. Incidentul în care a fost implicat în 2018

Bărbatul din Israel care a înjunghiat, la începutul săptămânii, două femei în Capitală a fost adus, joi, la sediul DIICOT, pentru a da explicaţii într-un dosar deschis în anul 2018 pe numele lui, pentru ca a ameninţat o persoană, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

954 afișări
Imaginea articolului Israelianul care a înjunghiat două femei în Capitală, chemat la DIICOT pentru explicaţii într-un alt dosar. Incidentul în care a fost implicat în 2018

Israelianul care a înjunghiat două femei în Capitală, chemat la DIICOT pentru explicaţii într-un alt dosar. Incidentul în care a fost implicat în 2018

Bărbatul a fost adus, joi, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), pentru a răspunde întrebărilor procurorilor într-un dosar mai vechi deschis pe numele lui. El este suspectat că a ameninţat o persoană, el având asupra sa un „grinder”, adică un dispozitiv ascuţit cu care se taie plante sau tutun, conform sursei citate.

Individul a fost adus sub escorta poliţiei, el fiind încarcerat după ce, luni după-amiază, a înjunghiat două femei, în centrul Capitalei. Anterior, el fusese reclamat la 112 de o persoană care l-a văzut drogându-se într-un bloc, însă poliţiştii nu l-au găsit pe individ la faţa locului, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficialii Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă rănile suferite de acestea nu au fost grave.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că bărbatul era din Israel şi el ar fi trebuit extrădat din România încă de sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici