Video Izolarea acasă cu cei mici e o provocare pentru părinţi-VIDEO

  • Provocările părinţilor care sunt izolaţi în casă cu copiii sunt din ce în ce mai mari.
  • Ei inventează tot felul de jocuri pentru a-i ţine ocupaţi pe cei mici.
  • Victor şi Irina şi-au făcut tobogan din masa de călcat a mamei.
546 afișări

Ai fi tentat să spui că într-o familie numeroasă distracţia e pe măsură. Asta pentru că n-ai apucat să-i cunoşti pe Cristina si Victor. Au stat atât de mult lângă cei patru copii ai lor încât efectiv au epuizat toate activităţile lor preferate. 

Ne jucam cu lego si mai facem si alte chestii precum ne jucam, mai citim, ne mai uitam la TV. O sa imi cumpar un lego care imi place foarte foarte mult. O sa ma joc cu dinozaurii o sa atace totul. Vacanta asta ne-am uitat la cinci filme".

Victor Ghervase: In prima parte a zilei facem teme si citim, online pe telefon pastreaza legatura cu invatatoarea, si in a doua parte a zilei urmeaza activitatile de familie, am instalat cinema acasa si avem parcul de lego si jocurile de familie si tot nu e suficient si tot mai trebuie sa gasim lucruri ca ei sa nu se plictiseasca si sa nu isi doreasca sa iasa afara. Abia astept sa merg la serviciu si sa nu mai stau acasa".

În timp ce băieţii caută mereu ceva nou de făcut, mama lor, Cristina, abia îşi mai vede capul de treburi. 

Cristina Ghervase:Cum este o zi la voi in casa? Wow! nu e chair usoara cand toti copiii sunt acasa, dar stim ca asa e cel mai bine pentru noi in perioada asata si facem sacrificiul asta sa fim si noi bine  si sa fie si altii bine. E greu, avem multa munca, multa mancare, dar pentru ca suntem liberi putem sa le facem mancarurile lor preferate. Gatesc in fiecare zi. Victor face cumparaturile, eu gatesc".

Solutii de a scapa de plictiseala cauta si familia Cătinaş. Aici, cei doi copii, Victor si Irina in varsta de 10 si 4 ani si-au facut tobogan din masa de călcat.

Irina, 4 ani: Ce este topoganul acesta de fapt? e o masa de calcat. Da eu ii spun tobogan”.

Victor 10 ani: Mai vorbesc cu colegii pe whatsapp. Si ei ce zic? Ne mai plictisim, mai vorbim, avem un grup toata clasa si acolo ne mai trimitem teme si mai rezolvam probleme. E greu sa stai asa numai in casa? Cam da."

Cu toţii visează cu ochii deschişi următoarea vacanţă. Deocamdată trebuie să se bucure de timpul petrecut împreună, acasă. La cum evolueaza situatia in tara, izolarea la domiciliu s-ar putea prelungi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici